Rekisteröidy Ohjeet
  Etusivu >
Moottorit ja energiantuotanto


MOOTTORIT

ACERT-moottori
ACERT-moottori
Maanteillä, merellä, maalla tai syvällä sen alla Cat-moottorit liikuttavat koneita ympäri maailmaa. Caterpillar on yksi maailman suurimpia moottorivalmistajia, ja ainoa jolla on käytössään ACERTTM
-teknologia.

 

Caterpillar on maailman suurin keskinopeiden dieselmoottoreiden valmistaja  ja yksi maailman suurimmista nopeakäyntisten dieselmoottoreiden valmistajista. Tehoasetuksia on joka tarpeeseen, 40 kw -10.000 kw.

Rekat maanteillä, huviveneet ja valtamerialukset  ympäri maailman meriä, Cat maansiirto- ja kaivoskoneet sekä mitä erilaisimmat asiakkaiden koneet toimivat Cat-moottoreiden ja voimansiirtojärjestelmien avulla.  

Diesel- ja kaasugeneraattorimme tuottavat luotettavasti sähköä ja lämpöä jatkuvassa käytössä ja turvaavat sähkön saannin varavoima-asennuksissa.  Erilaisia sovelluksia on mm. sairaaloissa, voimalaitoksissa, virastoissa, tehtaissa, kaivoksissa, sotilaskohteissa, lentokentillä, jne. Toimituksen voimme räätälöidä tarpeidesi mukaan.

Jos sähköntarpeesi on lyhytaikainen, laitteen hankinta ei välttämättä ole paras ratkaisu. Tarjontaamme kuuluu suuri valikoima vuokrattavia diesel- generaattoreita.

Jos olet laitevalmistaja, OEM –tuotteemme, Cat-komponentit ja järjestelmät varmistavat tuotteesi luotettavuuden ja kestävyyden. Suuremmilla järjestelmätoimituksilla on mahdollista pienentää tuotekehitys- ja tuotantokustannuksia.

Lue lisää ACERTTM-teknologiasta 

 


 

 
     
 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor, Kiitoradantie 4, 01530 Vantaa l Puhelinvaihde 020 510 10 l Lisää yhteystietoja l Lainopilliset tiedot Osa Wihuri-konsernia