Rekisteröidy Ohjeet
  Etusivu >
Moottorit ja energiantuotanto > OEM-tuotteet ja komponentit


OEM-tuotteet ja komponentit

Moottori ja vaihteisto
Moottori ja vaihteisto
 

 

Cat® -komponenteista koottuja järjestelmiä integroituna tuotteeseesi…

Jos olet laitevalmistaja, ja haluat laitteesi komponenteilta ja järjestelmiltä ylivoimaista suorituskykyä, Caterpillar voi auttaa sinua. Caterpillar on valmistanut luotettavia moottoreita, maansiirto-, metsä-, kaivos-, rakennuskoneita sekä komponentteja niihin jo 75 vuotta.

Caterpillarilla on tuotantotilat, tekninen osaaminen, laatu-ja testausprosessit jotka mahdollistavat komponenttien ja järjestelmien suunnittelun sekä valmistuksen juuri Sinun tarpeisiisi. Valmiiden komponenttien käyttö vähentää suunnittelu sekä valmistusaikaa samalla lisäten tuotteesi suorituskykyä. Käytämme samoja käytännössä testattuja komponentteja, järjestelmiä ja valmistustekniikoita, kuin Omissa laitteissamme.

Sinä ja asiakkaasi hyödytte myös Caterpillar jälleenmyyjjien maailmanluokan varaosa-ja huoltoverkon tuesta kun valitset Cat-komponentteja tuotteeseesi.

Tuotteisiin kuuluvat mm:

Koneen alusta
Koneen alusta
Osakoneet
 

Tarvitsetko vaikka pelkkää kaivinkoneen ylävaunua, jonka pohjalle rakennat oman koneesi?

Telastot/alavaunut 

Joko koko alavaunu telastoineen, tai erillisiä komponentteja telastoihin.

Voimansiirtolinja

Integroituna koko voimansiirtolinja vaihteistoineen ja akseleineen.  

Hydrauliikkaa, elektroniikkakomponentteja sekä järjestelmiä

Sylintereitä, pumppuja, moottoreita, mittaristoja elektroniikka komponentteja sekä niistä koottuja järjestelmiä.  CAT OEM SOLUTIONS  
     
 
Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor, Kiitoradantie 4, 01530 Vantaa l Puhelinvaihde 020 510 10 l Lisää yhteystietoja l Lainopilliset tiedot Osa Wihuri-konsernia