Rekisteröidy Ohjeet
  Etusivu >
Varaosat ja huolto > Huolto- ja kunnossapitosopimukset


Huolto- ja kunnossapitosopimukset 

HUOLTOSOPIMUSpienikone_tyomies.JPG

Koneen toiminnan varmistaa kunnollinen huolto. Witraktorin huoltosopimus on Cat-koneesi käyttökustannusten ja -varmuuden kannalta kustannustehokkain ratkaisu. Sopimuksen tehtyäsi sinun ei tarvitse enää tilata huolto-osia, kantaa huolta öljynvaihdoista tai öljytilojen täytöistä tai miettiä, tuliko kaikki tarvittavat tarkastukset tehtyä huollon yhteydessä. Nämä kaikki kuuluvat huoltosopimuksen piiriin. Myös koneesi jälleenmyyntiarvo nousee, kun sen huoltohistoria on tarkkaan dokumentoitu.

KUNNOSSAPITOSOPIMUS

Witraktorin kunnossapitosopimus on vaivattomin vaihtoehto Cat-koneen ammattimaiseen ylläpitoon. Ennalta määrittelemättömiä kuluja ei synny, kun sopimus sisältää kaikki huollot ja korjaukset työmaallasi tehtynä S.O.S -öljyanalyysia unohtamatta. Sinun ei tarvitse huolehtia koneesi ylläpidosta kuin kulutusosien osalta. Jos koneeseesi tulee vikaa, soitat meille ja koneesi korjataan välittömästi. Jälleenmyyntiarvo nousee, kun koneen huolto- ja korjaushistoria on tarkkaan dokumentoitu.

Kunnossapitosopimuksen avulla voit keskittyä olennaiseen, koneen tehokkaaseen käyttöön. Sinun ei tarvitse sitoa rahaa työkaluihin, asentajiin tai huoltotiloihin. Kunnossapitosopimuksen myötä saat Witraktorin ammattitaitoiset korjaukset ja huollot alkuperäisillä Cat-varaosilla ja  -nesteillä. Sopimus on saatavilla kaikkiin uusiin ja erikoisehdoilla käytettyihin koneisiin.
  
Wihuri Oy Tekninen Kauppa / Witraktor, Kiitoradantie 4, 01530 Vantaa l Puhelinvaihde 020 510 10 l Lisää yhteystietoja l Lainopilliset tiedot Osa Wihuri-konsernia